vrijdag 5 december 2008

05-12-2008 Mango 69 stort door zijn hoeven

Vanmiddag rijd ik het tuinpad af in Mango 69, neem een kleine oneffenheid en... dan knalt de rechter middelste stang van de stuurinrichting eronder uit. Weer een ritje Dronten of kan ik dit zelf herstellen? Is de stang afgebroken of is de kogel uit de kom? De voorwielen willen ieder een andere kant op.
Het zal je maar gebeuren, als je met hoge snelheid over een obstakel rijdt, of een spoorweg oversteekt of... je wil er niet aan denken!
De Mango maar terug in de tuin gezet , nu de Quest gepakt, voor een rit met Joep in de Verhees Alleweder. Want dat is de bedoeling. Gelukkig blijft het een tijdje droog. Bij de Waerdse Tempel wil Joep zijn persoonlijk record verbeteren, maar dat lukt net niet. Hij blijft steken op 46 km. en dat komt waarschijnlijk omdat hij één schoen niet goed vastgeklikt kreeg.

'Die 'k..' schoenen!' moppert Joep. Het is ook best even wennen met zijn nieuwe schoenen met spd. 'Ik zal de pedalen minder strak afstellen en even invetten,' beloof ik, dan zal het de volgende keer wel beter gaan. We hebben 10 km gefietst.

Wordt vervolgd...

1 opmerking:

suzan zei

he papie
je had toch naar je dochter moeten luisteren he hahahhahhaahha. wel hele leuk foto's en tekst. bij wim is er ene gerrit die zegt dat hij het respectloos vind voor velomobiel om met de fietsen het ijs op te gaan. wat een onzin.
nou toedeloe je dochter