zondag 7 juni 2009

07-06-2009 Geliefd zondag's ritje


Het is 8.30 uur, tijd voor mijn zondag's ritje. Eerst maar eens naar Eterheim, via de Mijzerpolder, de Noorddijk en via de Mijzerweg naar Oudendijk. Als ik bij de Breek kom aanrijden, wordt ik verwelkomd door twee blaffende honden en en kraaiende haan. Anna maant mij en de beesten tot stilte, want binnen is een stilte sessie aan de gaan. De meditatie groep zal het moeten doen met deze natuurgeluiden. Buiten in een grote tent is er koffie, en kort daarna komt de groep naar buiten , met hun ontbijt op hun bord. Ik vervolg mijn rit richting Edam, Oosthuizen, de Oostdijk naar Purmerend. Geregeld moet ik zowat de berm in voor grote groepen racefietsers die de hele weg in beslag nemen. Langs het kanaal even een paar solisten inhalen, en op de Westdijk de snelheid hoog houden. Morgen weer een rit met Wim. Misschien wel de duinen in bij Wijk aan Zee. 80 km gereden. Wordt vervolgd...

3 opmerkingen:

Mick zei

De rustgevende foto's bij uw blog zijn 'n verademing in deze gejaagde tijden.
Maar waarom nu weer "Wordt verwelkomt".Je verwelkomte toch ook niet de burgemeester gisteren? Je "verwelkomde" hem toch?
De laatste letter van de stam vh werkwoord 'verwelkomen'(ik) verwelkom eindigt op een 'm' en die staat niet in het KOFSCHIP dus de verl. en voltooide tijd eindigt dan ook (gewoon) op 'n -d.

OK, ff 'n slokje water...

Marian zei

Niks beters te doen dan andermans taalfouten zoeken?
Ga toch fietsen en schrijf dan ook eens een leuk stukje...

Marian van Hattem

Mick zei

Ik fiets genoeg want ik werk nog.
Vind het gewoon jammer dat iemands aardige stukjes zo tenietgedaan worden door -in principe- simpele d/t fouten.