donderdag 29 december 2011

29-12-2012 Voorop en 149 Velomobielen achter me aan


Wat een geweldig feest was het !! Als eerste bedank ik Sebastiaan Talsma, Matthijs Leegwater, Cees Roozendaal en Rob Kaag voor hun hulp en geduld bij alle voorbereidingen van deze 16 OBT en Recordpoging. Verder dank aan Marianlief, Karin Kaag, Henk Berkelmans, George Krüg, Jan en zoon Raimo Geel. Mick Leemans, Arnold Stokkel en de verkeersregelaars Bram en broertje Roozendaal, en Ferdinand Hofland. Dat deze laatste drie er waren, heeft er voor gezorgd dat ik de laatste nachten voor de start goed heb kunnen slapen. Verder bedank ik onze sponsors : Natuur Winkel Columbus in Heerhugowaard, Ventisit uit Castricum, je weet wel van de comfortabel zit matten, neck-rolls, en pads. En de Velomobiel Garage Noord Holland. Niet vergeten Wim Schermer van Velomobielonderdelen.nl, die op de dinsdag avond de animatie verzorgde, en de items van de webshop uitgestald had, en vragen van velen beantwoorde. Piet Groot, beheerder van Sport complex De Mijse, voor de goede verzorging van alle gasten. Als laatste Lucy en haar staf, van Hotel De Rijper Eilanden in De Rijp, voor de verzorging van de de koffie met appeltaart en de huisvesting van onze Zuiderburen. Dank aan de NVHPV, de Twisker Ligfietsclub, en een ieder die ik niet genoemd heb. 62 km gereden. Wordt vervolgd...

P.s de 20 ste editie van de OBT in 2015 wil ik wel weer organiseren, op de zelfde locaties, en met een nog mooiere route van 50 km. Een minder leuk bericht. Yvonne De Muis is, zoals ze dat zelf schreef " Op de terugweg na de OBT, van achteren aangereden door een Brommobiel. De man lette teveel op het tegemoet komende verkeer. Ik kon met een flink beschadigde achterkant nog wel doorrijden " Een tweede record is misschien wel de 16 verschillende Velomobielen die gestart zijn !! Het bijschrift bij de laatste foto : Zo rijdt je op kop, zo achteraan !

Voor foto's van Sebastiaan:
https://picasaweb.google.com/sekajowi/oliebollentocht.28122011

3 opmerkingen:

Corn-Dolly zei

Deze lijst geeft wel aan wat een gigaklus het was.
Bedankt allen Akles is super goed gegaan.

Dat ze Muis over het hoofd zien verbaast mij. Ze heeft twee enorme grote rode lampen als achterlicht op bijna ooghoogte! Die man moet blind geweest zijn en zelfs die zien het nog....

Bestuur vpb zei

Kees en al die andere vrijwilligers, het was in één woord: GEWELDIG!

Ik heb genoten van de tocht. Wat is het toch mooi fietsen in NH, zelf met waterkoud weer. En geeft de oliebollenbakker een compliment voor de voortreffelijke oliebollen.

Gr. Gerrit Q540

Marc zei

Hoi Kees en Marian en de rest van de organisatie en vrijwilligers, hartelijk dank voor de goede zorgen en de gedegen voorbereiding van deze mooie en soepel verlopen tocht. Je kon zien dat de voorbereiding gedegen is geweest! Hopelijk tot volgend jaar.

Groet Marc