vrijdag 23 december 2011

24-12-2011 Primeur ! Vloerbedekkinig in de Quest /Strada


Vanmorgen ga ik met Marian bij Ventisit in Castricum een bestelling ophalen. Neck-rolls en pads in alle maten en zitmatten voor de oude Quest stoel en de Mango. Bart heeft op mijn verzoek een drietal matten gemaakt die prachtig als vloerbedekking in de Quest /Strada passen. Dan blijft alles droog en zand, steentjes enz, vallen door de mat ! Prijs 40 euro. Te koop, net als andere Velomobiel accessoires zoals banden, tassen, windschermpjes op dinsdag avond en na de Oliebollentocht. Wordt vervolgd. P.s morgen om 11.00 uur is hier de laatste vergadering van de organisatie en de vrijwillegers van de OBT /Recordpoging. Daarna gaan er een paar de route nog een keer rijden, en ik doe dat dinsdag als laatste.

4 opmerkingen:

Matthijs Leegwater zei

Dag Kees,

Het ziet eer prachtig uit.hoe laat spreken we dinsdag af in Schermerhorn.
Een goede vergadering morgen.

Matthijs

Kees van Hattem zei

Dag Matthijs. Dinsdag zo rond de klok van 15.00 uur. Groeten Kees/

Tom zei

Hallo Kees,

Word het niet eens tijd dat je gaat beginnen aan een webwinkel. Als ik zie wat je volgens de site van wim schermer allemaal bij jouw kunt kopen daar had ik geen flauw idee van.

vriendelijke groet,

tom hospes

Quemo zei

Ik rijd al een paar jaar rond met dat spul als bodembedekking van m'n velomobielen (eerst Versatile, nu Quest). Van mij is eigen makelij (en netjes afgewerkt in plaats van gewoon alleen maar afgeknipt) en bevalt uitstekend. Het houdt je spullen mooi droog en schoon (hoewel.... papier wordt hoe dan ook vochtig maar dat heeft niets te maken met water wat op de bodem van de velomobiel ligt)