donderdag 29 december 2011

29-12-2012 Aan de start kwamen....

Er zijn 89 Questen, 1 Quest XS, 22 Mango's, 15 Strada's, 5 Versatiles, 2 FAW 's , 1 WEB 4, WAW's, 2 Verhees Alleweders, 1 Evo K, 1 Alligt A3 , 1 Alligt A4, 1 Alligt A5, 1 Alligt A6, 1 Duo-Quest, 1 Houten Quest, 1 Poncho, en 1 Leiba, en 1 Milan, aan de start verschenen. Wordt vervolgd... P.s 153 personen aan de start en 152 Velomobielen ? Klopt ! met 2 personen in de Duo- Quest. Record Poging is gedaan met 149 Velomobielen. Er reden 6 kinderen mee in de stoet en ook een baby?

9 opmerkingen:

klaas de jong zei

Kees, ik voelde me voorwaar vereerd dat ik een van de 151 was. Ik ben nogal een solist op de fiets. Maar dit was wel heel leuk! Heb genoten en pet en helm af voor de geweldige organisatie en de onwaarschijnlijk fraaie route!

VeloTeĵo zei

onderweg kwamen we nog de WEB tegen, een zelfbouwer uit groningen. WEB staat voor Wims Eigen Bouw. Een ingetogen man met bijzondere qualificaties. Waarom we hen tegenkwamen in plaats dat hij meereed is een raadsel. Maar op die dag de WEB uit Groningen tegenkomen is geen toeval !

Anoniem zei

Tel er nog even de WEB bij van onze Groningse Willem

liegender_robert zei

Hallo Kees.

Dies war eine großartige Veranstaltung mit toller Organisation. Dafür auf diesem Wege meinen Dank.

Ard van Breemen zei

Alligt was begonnen met de termen A1....A6. Leo ziet zichzelf als de maker van de eerste A3, de A1 en A2 zijn de generaties voor deze.

Ik heb dus een Alligt Alleweder A3 en niet een A1, en ik heb serienr 5, dus de eerste met brede schouders :-).

Daarnaast denk ik dat er geen A6 was, maar wel een A4 :-). (Budi en ik hebben een A4 gezien op een foto).

Groetjes,
Ard

Ben van den Boogaard zei

Ha Kees,

Complimenten en dank voor jou en de jouwen voor een geweldig ODT 2011! Je hebt in ieder geval mij een onvergetelijke ervaring bezorgd.
Voor de statistiek/volledigheid nog even dit: ik bediende mij voor de gelegenheid van een Alligt Alleweder A5 (schaars type!). De detaillering van jouw specificatie leert me dat ik wat kortaf was toen ik bij de inschrijving alleen zei met een Alleweder te zijn gekomen.
Groet en beste wensen voor 2012!

Ben

Anoniem zei

Willem was inderdaad aanwezig met de WEB. Doordat hij tegenwind had kwam hij te laat bij de start en is toen doorgereden naar de pauzeplaats om zich daar aan te sluiten bij de laatste groep. Hij was dus wel bij de recordpoging. Dezelfde dag is hij nog terug gefietst en had hij 450 kilometer op de teller staan bij thuiskomst. De organisatie was geweldig naar zijn mening.

Kees van Hattem zei

We hadden dus één " zwartrijder " in ons midden. Het is hem vergeven ! Groeten Kees.

André Dronkers zei

Ard heeft het mis, ik reed met een alligt A6

groeten, andre