zaterdag 17 december 2011

17-12-2011 Lengte parcours Recordpoging 1500 mtr


Vandaag fiets ik even naar Schermerhorn. Bij Angelique van ' s Lands Welvaren moet ik voor nu al 112 deelnemers aan de Oliebollentocht /Record Poging en volgers erwtensoep bestellen. Niets uit blik, maar gewoon ouderwets met schenkel, varkenspootjes enz, en voor de geen vlees eters wordt ook gezorgd. Hierna kijk op nog even bij de start en finish plaats. De oprit is opnieuw bestraat, en de kerstversiering hangt in de kantine. Ook kijk is waar Ventisit, Velomobielonderdelen.nl, en de Velomobiel Garage Nrd Holland hun handel kunnen uitstallen. We hebben een mooie ruimte achter twee schuifdeuren. Ik loop nog even over de parkeerplaats, en ik weet nu zeker dat er ruimte genoeg is. Als iedereen de aanwijzingen van de verkeersregelaars opvolgt zal alles soepeltjes verlopen. 30 km gereden. Wordt vervolgd... P.s morgen om 10.30 uur eerst een espresso bij Skeef en dan de duinen in om de Geax Tattoo's de zand en schelpenpaden te laten ervaren. Wie volgt ?

6 opmerkingen:

marcel beekmans zei

beste Kees,

komt er ook iets in de trant van gps-track??

questikel zei

Dag Kees

Wanneer kunnen we de olibollen route verwachten?
hgr peter

Kees van Hattem zei

Marcel en de rest. De track komt eraan. Staat straks op ligfiets.net. Cees Roozendaal is er mee aan het stoeien. Groeten Kees.

Willem zei

Hoi Kees,
Heb wel zin om meet te gaan maar om 14.00 uur begint me dienst weer dus........weet niet of ik weer op tijd op Zwaag ben

Kees van Hattem zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kees van Hattem zei

Beste Willem. Dan wordt het eerst door de duinen, en dan richting Zwaag. Groeten Kees.