dinsdag 27 januari 2009

27-01-2009 Passen en meten.

Gisteren nog een uurtje gefietst over de dijken van Heerhugowaard. Vanmiddag is het wat somber weer, wel windstil, maar frisjes. Ik heb een paar nieuwe fietsschoenen aangeschaft van het merk Shimano mountain bike spd. Je kunt hier ook goed op lopen. Nou bleek deze schoen net 1 cm groter dan de oude. De schuimkap past in het vooronder van de Quest, maar nu raakt de neus van de schoen net de kap. Geen nood, de spd plaatjes naar voren schuiven.
Ik fiets door de Beemster polder op zoek naar een mooie locatie voor het maken van trouwfoto's van onze dochter Wanda met haar geliefde Arie Bombarie. De museummolen bij Schermerhorn is wellicht een geschikte locatie. Of heeft iemand nog een andere suggestie? Nadeel van het verzetten van de spd plaatjes is wel dat mijn hak nu contact maakt met de rand van de voetopeningen. Alles weer los en weer opnieuw afstellen. Morgen zie ik wel of alles naar wens is. 40 km. gereden.

Wordt vervolgd...

1 opmerking:

Cees zei

Je kunt de sleuf gaten waar je door heen trapt iets groter knippen. Dat kan met een half ronde blikschaar Of met een fijne decoupeerzaag. ..of naar Dronten waar het zo gebeurd is. mvg Cees