dinsdag 12 april 2011

12-04-2011 Waar blijven de aanmeldingen voor het Rondje Texel ?

Op Goede Vrijdag 22 april staat het traditionele Rondje Texel op het programma. We nemen de boot in Den Helder om 11.00 uur. Verzamelen in Twisk aan de Beukenlaan 15 E 1676 CR kan vanaf 8.00 uur. Er is daar dan gastvrij ontvangst met koffie en koek. Zo rond de klok van 9.00 uur vertrekken we dan naar de boot in Den Helder. Op Texel rijden we via 't Horntje, Oudeschild. Oost, De Cocksdorp naar de vuurtoren. Daar is er pauze met gebak als beloning. Terug gaan we door de duinen, langs de Slufter, de Koog en door de bossen naar Den Hoorn en weer naar de boot. Dan gaan vaak kleine groepjes alle kanten weer op huis aan. Aanmelden via ligfiets.net of via dit blog. Zegt het voort !!!!! Wordt vervolgd... P.s Morgen gaan we op de koffie bij Cees " Wickie de Vikng "in De Helder. We worden daar rond de klok van 12.00 uur verwacht. Verzamelen bij Pé in de Middenmeer rond 10.00 uur. Wim gaat a.s dinsdag naar Velomobiel. Meerijders even melden !

3 opmerkingen:

marcel beekmans ( beekie ) zei

als meneer van hattem de volgende keer een week later eerder of later dan paastreffen plant rij ik gerust mee, maar paastreffen is ook erg leuk,

Mick zei

Dag Kees,

Het is me nu trouwens ook niet meer duidelijk wanneer een evenement nu openbaar is, zoals dit kennelijk en wanneer besloten zoals, 'De bronnen van de Nijl' (?).

Mvg Mick

Kees van Hattem zei

Alle toertochten die op de agenda van ligfiets.net zijn openbaar voor zowel Velomobilen als ook voor ligfietsers. De tocht naar " De Bron van de Maas " in augustus is enkel voor genodigden. Groeten Kees.