zondag 16 januari 2011

16-01-2011 Even een paar schoenen afgeven !


Vandaag om even voor 10.00 uur ga ik van huis. Te vroeg vertrokken blijkt, want Marian belt me dat Jan Geel net aan de koffie zit. Ik keer om, en haal Jan even op. Bij Ranzijn staat Rob te wachten, en Wim is ook al onderweg hierheen. Op de Westdijk zien we Wim aankomen, en de rit gaat naar de sluis in Purmerend. Daar sluiten nog vijf Questrijders aan, waarvan er twee met een carbon Quest die er fantastisch uitzien. Jules en Elly zijn de nieuwste Noord-Hollandse Questrijders. Ze hebben er al 1.30 uur fietsen opzitten, en zijn zeer tevreden. Een ALF rijder laat weten dat row-biker Mick weer eens pech heeft. De schoenen die ik mee heb zijn van hem, en we rijden hem dus even tegemoet. Ik wil een groot rondje Waterland rijden, en ook weer niet te laat thuis zijn, want mijn lievelings nicht uit Brabant is op bezoek. De zondag doet zijn naam eer aan, alleen maar zon, maar wel een stevige wind tegen de eerste uren. Ik voel me niet 100%, en ik moet mijn tempo een paar keer aanpassen. Op het keerpunt net voorbij Ransdorp hebben we de wind mee. In Monnickendam willen we bij De Waag koffie/thee drinken maar daar zijn we niet welkom !! Willem weet elders nog wel een gastvrije locatie, en wel bij de zijlhaven vlak bij Katwoude. Jules en Elly gaan hier vandaan weer richting Amstelveen. Eerst maakt Wim nog een foto van hun twee. Wie weet gaan ze ook met een blog beginnen. We gaan nog wel even over De Dijk in Volendam. Dan achter Wim aan door Kwadijk en de Beemster. 120 km gereden. Wordt vervolgd...

6 opmerkingen:

Willem zei

hoi,
Was weer een leuk ritje, Jan en ik waren via de dijk vanaf Edam naar Hoorn gevlogen allemaal nog bedankt voor de gezelligheid en tot een andere keer

Mick zei

Bedankt voor de schoenen nog Kees, oud maar vertrouwd!
De andere zijn dus voor Martje en zo heb jij toch ook even met 'carbon' rondgereden niet? :-)

Mvg Mick

Sebastiaan zei

Ik heb je toch niet aangestoken Kees? Niet ziek worden hoor! Ik ben nu eindelijk weer opgeknapt en de eerste kilometers weer gefietst. Kunt direct merken dat ziek zijn je conditie geen goed doet!
Groet,

Sebastiaan

Pé Koomen zei

Hoi Kees,
Ik weet echt niet waar jij deze foto hebt gemaakt, ik dacht eerst net onder Egmond maar later kwam ik er achter dat dit niet helemaal klopt, ik weet het dus niet. Maar jij zit wel en niet goed, je weet de plaats wel maar de namen gooi je wat door elkaar heel gewoon Westwoud - Hoogkarspel en niet dat dorp hier heel ver vandaan.

gr.Pé

Kees van Hattem zei

Beste Pé. Het is landgoed Het Oude Hof aan de Sluislaan in Bergen. Ooit zeer bekend bij de hippische sportbeoefenaars. Groeten Kees.

Martje zei

He Kees,

Ik kom die schoenen wel een keer halen hoor. Ik ben toch even uitgefietst.
groetjes Kat