woensdag 21 juli 2010

21-07-2010 Quest 380 is bestickerd
Vanmorgen rijden Wim en ik naar Velomobiel in Dronten, om reserve onderdelen op te halen. Ymte heeft aan de hand van mijn lijstje de spullen al klaar liggen. Twee 20 " wielen met grote remtrommel, een compleet achterwiel, spaken, shifters, kabels, derailleur, aangevuld met binnen en buitenbanden. Wat we niet gebruiken mag zo weer retour. Waarvoor alvast onze dank. Thuis zoek ik al het verdere gereedschap, en ander materiaal bij elkaar, zodat we elk mankement zelf kunnen verhelpen. Wordt vervolgd..

7 opmerkingen:

Wim Schermer zei

Hi Kees,
Ziet er verzorgd uit. Nou moet je nog veel meer kilometers maken om de reclame overal uit te dragen.
Groeten,
Wim

Pé Koomen zei

Hallo Kees, Wim,Cees en Ben.

Via dit bericht allemaal heel veel suk6 met jullie tocht door het onbekende, zorg dat jullie allemaal weer heel en behouden t.z.t. terug keren naar het vasteland van Europa. En Marian, sterkte met dat "zootje" ongeregeld, ik hoor wel weer van de groep als ze terug zijn . Gr.Pé

Kees van Hattem zei

Beste Pé. Bedankt! Onze avonturen zijn als de techniek het toelaat dagelijks op Wim zijn blog te lezen. Met mooie plaatjes ! Groeten ook aan Tiny. Slainte ! Kees.

Marian zei

Ja, dat zal me wat worden met 4 van die losgeslagen oudere jongeren... maar ik doe mijn best om ze een beetje in toom te houden :).

groetjes, Marian

Kees van Hattem zei

Of zoals ik Marian hoorde zeggen: " De hen let nu op de haantjes " Kees

Martje zei

Heee Kees zoals ik al zei, ziet er picobello uit. Erg mooi. Hoop dat jullie beetje weer hebben daar in regenlandje..
Kus van de Kat

wim zei

en je bent gesignaleerd

http://pix.ie/bernarddunne/1843517