donderdag 8 juli 2010

08-07-2010 Velomobieltreffen 2010 staat op de evenementenlijst van ligfiets.net


Het Velomobieltreffen op 1-2-3 okt 2010 is een feit. Afspraken zijn gemaakt. Men kan zich nu aanmelden via ligfiets.net. Daar is ook het programma te lezen, en een overzicht van de kampeermogenlijkheden voor de Velomobilist met gezin, partner, en huisdier. Morgen om 9.30 uur rijden we Wim Rutten uit Zuthpen tegemoet, die even De Woude aandoet op doortocht. Om 11.00 uur, of eerder zijn we op de Zijlweg in Enkhuizen. Wordt vervolgd..

6 opmerkingen:

Martje zei

Nu maar hopen dat er veel mensen aanmelden!

stradavier zei

Leuk initiatief om het in Noord Holland te organiseren. Maar is het wel verstandig dit te doen op hetzelfde weekend als het jaarlijkse herfsttreffen??

Maarten zei

Waarom hebben jullie voor precies hetzelfde weekend als het 11de herfsttreffen gekozen? Dit evenement staat al een jaar in de agenda op ligfiets.net. De buitenlandse tochten werden altijd naast het herfsttreffen gemikt.

Groet,

Maarten

Quesjer zei

Hoi Kees,

Waarom tegelijk met het al elf jaar oude evenement Herfsttreffen? Daar komen ook altijd al veel velomobielrijders. Kun je dit nog verzetten?

Groet van Quesjer

Kees van Hattem zei

Beste lezers. Noord-Holland heeft de meeste Velomobielrijders van Nederland. Hier is zo'n treffen nog nooit georganiseert. De planning was een weekend eerder, maar dat viel nog in het seizoen. Nu kunnen we over de hele camping beschikken,en is het voor iedereen betaalbaar, en er valt wat te kiezen ! Groeten Kees

Martje zei

zo is het Kees