woensdag 10 februari 2010

10-02-2010 Het sneeuwt,het sneeuwt !!!Pé zijn voorspelling is uitgekomen. Heel Noord Holland ligt weer bedekt met een laag sneeuw. Hier ligt zo'n 3 cm, en er komt nog meer aan. Op De Woude ligt 5cm, en als ik Jan Geel afbel hoor ik dat daar net aan 1 centimeter sneeuw ligt. Hij gaat zijn fietskleren verwisselen voor zijn door de weekse kloffie. Ik bel René, om het escorte af te blazen. Jammer, maar helaas! We spreken af dat het nu zaterag wordt, mits er te fietsen valt. Ik zal een verkenner vooruit sturen, om de Dijk te inspecteren. Wordt vervolgd...

3 opmerkingen:

Pé Koomen zei

Hoi Kees,
Dat ook jij ook capituleerde voor de sneeuw is bijna nieuw te noemen, ik dacht nog dat je onderweg was met "echte" mannen maar nu is er voor mij ook nog hoop dat ik daar ook bij kan horen.

gr.Pé

Kees van Hattem zei

Beste Pé. Net als bij Wim was het ene Marian, die als eerste constateerde dat fietsen overantwoordelijk was. Een gewaarschuwd mens...Groeten Kees.

Rene van den Berg zei

Ah, en ik maar denken dat mijn vrouw lastig en overbezorgd was, ze blijkt dus gewoon een beetje verstandiger (in sommige gevallen dan) dan ik en andere mannnen (waaronder Kees en Wim).