maandag 10 oktober 2011

10-10-2011 Eerste gebruikte Quest afgeleverd

Sebastiaan Talsma had zijn oranje Quest 139 in de verkoop gedaan, omdat volgens de orderlijst zijn x.s Quest in december wel eens afgeleverd kon worden. Dat kan ook nog wel eens volgend jaar worden !!Zelf heeft hij de zelfde week de gele Quest 289 gekocht. Deze ziet er puntgaaf uit, met maar 5000 km op de teller. Hij had op het blog van Beekie gezien, dat een Quest prima past in een Volvo station. Opgehaald, hij heeft hem zelf op maat gesteld, de H.P.V banden vervangen door de vertrouwde Kojak's, nog led knipperlichten inbouwen, liefst nog een ander kleurtje, reclame Fisum accountancy erop, en Ventisit matje om comfortabel te zitten. De nieuwe eigenaar kwam vanavond Quest 139 ophalen, nadat ik deze op verzoek van Sebastiaan nagekeken had. De ketting verlengd, omdat het trapstel zeker 6 cm naar voren moest, enz. Ook deze Quest paste prima in een VW Passat station. Wordt vervolgd.. P.s morgen ochtend om 9.15 uur naar Wim, en daarna een "wilde rit "

3 opmerkingen:

beekie zei

zijn deze foto's

http://4.bp.blogspot.com/-Ag9oOV14KWs/Tn4264bEF8I/AAAAAAAAN0M/GhOROkFSddg/s1600/DSCN0271.JPG

http://3.bp.blogspot.com/-gXEn5LWUuyY/Tn4291Sns5I/AAAAAAAAN0U/j680ndkisuc/s1600/DSCN0277.JPG

Rene van den Berg zei

Zal inderdaad wel wilde rit worden. Windkracht 7 met uitschieters naar 8. Ik ben met de auto gegaan gisteravond en vanmorgen. Zag wel de Muis in alle vroegte op haar werk arriveren.

Eind van de middag is het wel weer verantwoord om terug te fietsen.

Als je echt gaat, veel plezier...

René

Sebastiaan zei

Even ter verduidelijking: ik heb mijn Quest verkocht omdat ik er vanuit ging (stond op de site van Velomobiel.nl...) dat de levering van de kleine Quest vanaf november op gang zou komen. Ná verkoop bleek dit op zijn vroegst het voorjaar 2012 te zijn. Toen dreigde een Questloze periode van een halfjaar. Met de koop van Quest 289 is dat probleem in ieder geval opgelost!

Groet,
Sebastiaan