donderdag 28 juli 2011

28- 07-2011 F-lite banden in de aanbieding


Tot 1 september a.s heeft Velomobielgarage Noord Holland de F-lite band in de aanbieding, drie banden voor 105 euro, en dat is met drie Swalbe sv7c extra-light binnenbanden. Voor verzending komt er nog 7,50 euro bij. Nu 30 euro per stuk.Na 1 september is de prijs 32.50 per stuk. Stuur een mail naar kees@ramira.nl en plaats je bestelling. Na ontvangst van de betaling worden de spullen dezelfde dag nog verstuurt. Wordt vervolgd... P.s dat is dus 1 binnenband gratis !! Prijswijzigingen onder voorbehoud !!

5 opmerkingen:

Rene van den Berg zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Kees van Hattem zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kees van Hattem zei

Dag René. Je berekening klopt. Voor dat geld krijg je 1 Swalbe sv7c binnenband gratis en betaal je er twee. Groeten Kees. P.s zaken doen is ook een vak, ik sleutel liever !!

Tom zei

Hallo Kees,

krijg je ook nog een website of iets dergelijks met een winkeltje en met een overzicht van wat voor services je allemaal doet.

tom hospes

Kees van Hattem zei

Dag Tom. Hoe bevalt je kap ? Ik hoorde van wim dat je er met je 2.04 mtr er maar net onder past, maar dat er een aanpassing gedaan gaat worden. Een webwinkel/site zal er niet komen, daar hebben we velomobielonderdelen.nl al voor. Ik verleen service,in de ruimste zin,aan Velomobielrijders zoals periodiek onderhoud,opknappen Faw's, en ernaast de verkoop van onderdelen en accessoires. Ik bezorg ook wel eens in de regio een band. Groeten Kees