vrijdag 1 juli 2011

01-07-2011 Lexan in de shop om zelf het optimale windscherpje te maken


Ik fiets even naar Wim om wat plaatjes Lexan op te halen voor op de schappen in de shop. Wim wil eigenlijk het ultieme windschermpje maken. Ik kijk toe als hij dat vakkundig maakt. Dit naar een idee van Jan Reus. Het heeft nog maar een lip in het midden, en wordt met een klittenband rondjes op boven en de zijkant van de body vast gezet. Zie het resultaat op het blog van Wim. Wordt vervolgd...P.s De escorte van de Quest van Ard van en naar Purmerend is gewijzigd. Hij is om ongeveer 11.00 uur bij Velomobiel.nl. Ik probeer om 8.30 uur in Avenhorn te zijn, om 9.00 uur in Hoorn bij de Schouwburg en om 10.00 uur aan de Zijlweg in Enkhuizen. Heen zal de snelheid wat hoger liggen dan op de terugweg. Wie gaan er mee ? Bendeleider Wim zeker !

4 opmerkingen:

Wim Schermer zei

Hi Kees,
Ik krijg morgen een nieuw achterwiel in Dronten. Weer een explosie van mijn Super Moto. Dit na een week zonder problemen te hebben gereden.
Ik ben op tijd in Avenhorn.
Groeten,
Wim

Willem zei

Had graag meegewild maar ik moet werken dus....

Bert zei

Hoe rijden jullie terug? T was een ritje in Ard zijn Alleweder die me in 2009 deed besluiten om er ook 1 te kopen. Ik ga alleen het hele eind echt niet redden. Even afgezien van het tempo verschil.

Kees van Hattem zei

Dag Bert. De terugrit is gelijk aan de heenrit. Dronten, Lelystad, de Dijk, Enkhuizen, langs de N506, Hoorn, Scharwoude, Oosthuizen over de Ooostdijk naar Purmerend. Kom ons anders gewoon tegemoet rijden. Groeten Kees.