vrijdag 31 oktober 2008

30-10-2008 De eerste 1000 km. zitten erop

Vanmiddag naar Hoorn, het is netaan 6 graden. Behoorlijk fris dus. Eerst naar Vittorio twee katoenen Agu petjes ophalen, want dat zit prettiger onder de helm, en je hebt ook gelijk een zonneklep. Niet geheel overbodig deze tijd van het jaar. Op naar Fietspunt.nl om de Schwalbe Supermoto op te halen. Ik moest er nog wel een uurtje op wachten want DHL was wat verlaat. Om die tijd vol te maken voor de verandering maar eens een stukje fietsen: via de dijk naar Schellinkhout, de werkzaamheden bij het gemaal zijn nog niet voorbij. Er is volop geheid, nu moet er nog wat gemetseld worden. Medio november zijn ze klaar met de dijkverhoging, maar dan moeten ze wel flink doorwerken! Na een uur weer naar de fietsen-onderdelen-man terug. Band mee en twee daarbij passende binnenbanden. Via het dorp -zoals Wim Schermer dat noemt- op huis aan.

Met de kilometers van vandaag erbij ben ik over mijn eerste 1000 km. heen. De Quest zelf heeft er al meer opzitten, maar die zijn gereden door de vorige eigenaar.

Bij thuiskomst was Marianlief in een geanimeerd gesprek met Hans van Willigenburg van Radio Noord Holland, want zij is naarstig op zoek naar de video's van 'Boerin in Frankrijk.'

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen: