maandag 28 november 2011

28-11-2011 Mag het ietjes meer zijn ?


Ik kreeg vanmorgen een bericht per sms. De tekst was : " Ik sta om 15.00 uur bij de Hema bij de Mare met twee honden " Even dacht ik aan Beekie. Die heeft ook wat met honden. Het was een bericht van De Muis. Ze heeft daar een adhd hond opgehaald van het Duitse Staander ras. Deze heeft al een tuigje met handvat om. Zelf heeft Yvonne ook een tuigje om haar ronde heupen. Ze gaat met Astra en deze tweede hond in haar Quest naar Schoorl om daar te trainen met ze. De tak van sport heet het Cani-crossen. Robbedoes is de eerste die haar in het park tegenkomt, en geeft mij de locatie door. Ik had met De Muis afgesproken foto's te maken van het tafereel, " hoe krijg je 45 kilo aan hond in een Quest " Héél simpel ! Je zaagt aan lange strook van je stoel af, bodem verstevigen met een mat, en de honden er een voor een in zetten en rijden maar !!! 45 km gereden. Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

Francisco Rubio Fernández zei

Kees,

wat is een geschikt velomobiel voor iemand van 2,00m Ik wilde zelf met een alleweder beginnen. Ik wil er namelijk mee beginnen. Ik lees bijna dagelijks met veel plezier je blog. Bedankt!

Kees van Hattem zei

Dag Francisco. In een Quest pas je zeker. Voor beginners is het vaak een zoektocht. Als je eens naar Dronten gaat naar Velomobiel.nl kun je zo een proefrit maken. Ook bij hun buurman heb je de keuze uit de Alligt a4-a6-a7, de WAW en de Sunrider. Bij Flevobike is er de Orca. Zoek ook eens op vraag en aanbod op ligfiets,net. Daar worden geregeld Alleweders te koop aangeboden. Groeten Kees.