woensdag 10 november 2010

10-11-2010 Door de duinen
Om 10.30 uur ga ik richting Schoorl, om via een omweg, omdat de Laanweg is afgesloten naar het begin van de Schoorlse Zeeweg. Even klimmen.maar dan is het afdalen met 55 km per uur. Af en toe bijtrappen tot de afslag naar Bergen aan Zee. Er zijn enkele mountainbikers op het circuit, dus opletten bij de kruising. Ik kijk bij het zeeaquarium even naar de zee, eet mijn broodje en ga in de afdaling van de Zeeweg naar Bergen. Ik fiets nu al een paar dagen met de Swalbe Kojak's voor op de brede velgen, en dat bevalt me prima. In de bochten is de Quest veel stabieler, en of het sneller is dan met de smalle velg zullen we binnenkort gaan testen. De band vervormt duidelijk minder in de bochten. Voor Pé nog een paar zoekplaatjes, van een kerk en een molen. 57 km gereden. Wordt vervolgd... P.s Marian liet weten elke keer als ik straks met een dichte kap ga rijden ze elke keer mijn banden lek zal prikken ! Dat is ook niet leuk ! Wim was nog even hier, voor een kop thee, en liet meteen zijn goedwerkende dodehoek spiegel zien.

3 opmerkingen:

Pé Koomen zei

Hallo Kees,
Op jezoekplaatjes blijf ik het antwoord schuldig, maar die laatste opmerking van Marian moet je toch tot nadenken stemmen, gewoon met je gezicht in de volle frisse wind is veel beter dan jezelf inpakken in plastic en als het een keer bar koud is en weet ik wat voor ellende dan blijf je toch een keertje thuis.

gr.Pé

Kees van Hattem zei

Beste Pé. Zo weet ik niet precies te vertellen waar dat weidemolentje staat. Kerk staat in Bergen aan Zee, en de molen aan de Meerweg in Bergen. Moet je ook eens naar toe fietsen. Verder heb je vol-koomen gelijk, bivakmuts op en zo nodig thuis blijven en voor de warme houtkachel gaan zitten. Groeten Kees. P.s Morgen stormt het !!

Pé Koomen zei

Het molentje staat als je vanaf Oostwoud richting A7 gaat en dan over het binnenweggetje, dus links van de spoorbaan en sloot.

gr.Pé