vrijdag 10 juni 2011

10-06-2011 Fietsen met Pinksteren

Op zondag 12 juni ga ik om 9.30 uur van huis richting Alkmaar, Marken Binnen en dan naar pont Buitenhuizen. Ik ga naar de Ruïne van Brederode die dit hele weekend bemand wordt door het huurleger " De Compagnie van Brederode " Er zal weer van alles te doen zijn, om het publiek te amuseren. Terug fiets ik over de sluizen van IJmuiden en door de Kennemerduinen terug naar Heerhugowaard. Wie mee gaat mag dat even laten weten. Op Tweede Pinksterdag ben ik wel weer in voor " een wilde rit " Vanaf 9.30 uur staat hier de koffie/ thee klaar. Wordt vervolgd... P.s vergeet het Rondje Noord Holland niet op zondag Vaderdag 19 juni, en als je nog geen leuk Verjaardagscadeau wilt is er de Velomobieltas. Te koop bij Velomobiel Garage Noord Holland. Martin uit Badhoevendorp vroeg een alternatieve doorfietsroute naar Texel, nu het bij Schoorldam lastig fietsen is. We zijn welkom op het eiland ! Gaat daar onze " Wilde Rit " naar toe ?

7 opmerkingen:

Robbedoes zei

Hoi Kees,

Bij Schoorldam is het prima fietsen.
Het pad voor de fietsers is al helemaal klaar.
Een nadeel, je komt niet meer langs het restaurant van de muis .

Gr
Rob

Katinka Fransman zei

Dag Kees

Ik kan niet mee. Ik heb het vermoeden dat mijn achter derailleur kapot is. Eerst met Dronten bespreken of het onder de garantie valt en waar ik het dan mag laten maken. Hopelijk zo snel mogelijk Al een hele week niet kunnen fietsen. Je hoort nog van me. Katinka

Kees van Hattem zei

Beste Katinka. Dat is niet zo leuk. Ik heb een nieuwe derailleur op voorraad. Morgen ben ik in de buurt, en kan zo ambulante hulp verlenen. Eerst maar eens zien of er echt wat stuk is. Groeten Kees.

Willem zei

Hoi Kees,
Ik ben 2e pinksterdag wel vrij dus.......heb wel zin in een wilde rit.
Gr.Willem

Rene van den Berg zei

Inderdaad is het mooie nieuwe fietspad bij Schoorldam al een weekje afgesloten en ik weet niet hoe lang dat nog gaat duren. Ik fiets nu om naar Den Helder via Schoorl. Martin zou dat ook kunnen doen door vanaf de ventweg langs de N9 even richting Bergen te gaan over de Teugelaan en dan via de Duinweg naar Schoorl (doorgaande route Bergen - Schoorl).

René

eduardbotter zei

Hoi Kees,

Kom je ook bij mij service aan huis verrichten als het nodig is (-:

groeten, Eduard

Kees van Hattem zei

Dag Eduard. Blij met je nieuwe Carbon Quest ? Het ambulant sleutelen is een uitzondering. Katinka kon geen meter meer fietsen omdat de derailleur echt stuk was. Groeten Kees.