woensdag 26 mei 2010

26-05-2010 De Muis vliegt uit de bocht.

Vanmiddag belt Yvonne De Muis. Ze moest even haar hart luchten. Ze reed van Krabbendam richting de Zijpersluis en ging rechts de hoek om op de rechter Grote sloot verder te tijden. Als ze op deze onoverzichtelijke bocht ineens oog in oog komt met een auto die helemaal links op haar weghelft de bocht neemt. Yvonne weet een frontale botsing te voorkomen door de berm in te sturen, met als gevolg dat ze met Quist met hond Astra aan boord op de kant gaat. De Muis heeft lichte krassen op haar arm, en de Quest op de body. De vrouwelijke bestuurder stapt uit, roept dat Yvonne veel te hard reed, en dat ze zelf niets verkeerds deed. Gelukkig is er een getuige, met honden, waar deze vrouw voor uitweek. De politie is gebeld, maar kwam niet in actie. Wordt vervolgd... Morgen met Jan Geel naat Dronten. Waar blijven de meerijders ?

2 opmerkingen:

Wim Schermer zei

Hi Kees,
Morgenmiddag houdt mijn buurman Thomas een afscheidsreceptie t.g.v. zijn pensionering. Ik word daar wel verwacht. Kan niet op twee plaatsen tegelijk zijn, dus zal morgen niet meefietsen.
Groeten,
Wim

Pé Koomen zei

Hi Kees,
Als het goed gaat ben ik van de partij, heb dat vanmiddag al aan Jan doorgegeven. dus tot morgen rond 10 uur bij Enkhuizen.
gr.Pé