zaterdag 25 september 2010

25-09-2010 Laatste overleg op de campingVanmorgen fiets ik naar St Maartensvlotbrug naar Camping Het Ruige Veld, waar komend weekend het eerste Noord-Hollandse Velomobiel/ligfiets weekend plaatvind. Er staat een behoorlijke noord-westenwind, en het zou mooi zijn als we dat volgend weekend ook hebben. Lekker uitwaaien op de dijk ! We mogen na goed overleg de Velomobielen en ligfietsen op het binnenplein van het fort neerzetten voor een groepsfoto. Terug fiets ik via St Maarten en kijk even naar de revitalisering van de ruïne van kasteel Nieuwedoorn. Morgen nog een toertocht langs de Wieringermeer en over Wieringen van 100 km. Jules en Elly zijn ook van de partij.Vertrek is om 10.00 uur vanaf de Smaragd 25 in Heerhugowaard. Daarvoor ontvangst met koffie/thee. Gisteren en vandaag 117 km gereden. Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

Francisco zei

Dag Kees,

ik heb een vraag. Volgend weekend is het velomobiel/ligfietsweekend. Mag ik daar als toekomistig velomobielrijder ook een kijkje komen nemen?

met vriendelijke groet,

Francisco Rubio
f.rubiofernandez@gmail.com

Kees van Hattem zei

Dag Francisco. Kom gerust langs. Dit weekend is er ook om anderen in contact te laten komen met Velomobilisten [ ook toekomstige ] Groeten Kees.