woensdag 29 december 2010

29-10-2010 Route Kniepertjestocht 50 km ligt er mooi bijVanmorgen fiets ik de hele route van de Kniepertjestocht die op 2 januari van het nieuwe jaar 2011 op de agenda staat. Op een paar meters na ligt de hele route er ijs en sneeuwvrij bij. Ik heb echter nog geen stopplaats kunnen vinden op de route, voor koffie, appelgebak en een sanitaire stop. Alle uitspanningen zijn pas na 2 jan weer open. Als Pé nou mee zou gaan, konden we bij zijn zus op de Obdammerdijk op de koffie. Deze stop ligt precies op de helft van de route. Pé bij deze ben je van harte uitgenodigd !! Er zijn tot nu toe 12 aanmeldingen, en de weersverwachting is : halfbewolkt met nu en dan zon, + 3 graden en een noordelijke wind van 4 Bft. Ik ga er van uit dat er gefietst kan worden, en na afloop zijn en kniepertjes en nemen we een neut op het nieuwe jaar. Huust !! 50 km gereden. Wordt vervolgd... P.s vanaf 11.00 staat hier de koffie/thee en wat lekkers klaar. Vertrek is om 12.00 uur.

5 opmerkingen:

Willem zei

Dat is mooi tot zondag!, Kees zou de molen bij Etersheim (Zeevang) een optie zijn?

Gr.Willem

Kees van Hattem zei

Beste Willem. De molen van Etersheim ligt te ver van de route, en deze locatie doen we aan met de Poldertocht en Molentocht 3 Groeten Kees.

Pé Koomen zei

Kees,
Ik heb een verrassing voor je geregeld, zojuist heb ik met mijn zus gebeld en die is zondag rond 13.00 uur thuis en zorgt voor koffie met koek.Uiteraard als er geen bijzondere dingen gebeuren.

gr.Pé

Martje zei

He die Kees,
Lang geleden. Zeg ik denk niet dat ik het red het hele stuk mee te gaan , maar doe graag mee aan de koffie. Waar gaat dat dan precies plaatsvinden. Anders kom ik gezellig om 11 uur naar jou voor dat bakkie.
Muis en ik hebben vandaag uniek gefietst. Kijk maar ff op me blog.
Kus van de Kat

Kees van Hattem zei

Juf Katje. Leuk als je ook een stuk mee fietst. Koffie is om 13.00 uur aan de Obdammerdijk in dat grote witte huis vlak bij de stenen brug hoek Lutkedijk. Zie blog Pé. Goede jaarwisseling aan eenieder. Kees